Güller ve Günahlar'da duygu fırtınası
Mono Elektrik

Usta sanatçı Sezen Aksu’nun etkileyici eseri ‘Ey Aşk’ın eşlik ettiği fragmanda, Serhat’ın Zeynep’i kaybetmemek için verdiği mücadele ve ikili arasında yaşanan duygusal anlar dikkat çekiyor.

 

“SENDEN VAZGEÇMEYECEĞİM!”

Heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek Güller ve Günahlar’ın tanıtımında Serhat ve Zeynep’in duygusal konuşmaları dikkat çekiyor. Zeynep’in, “Ben hayatımda böyle bir acı yaşamadım Serhat” sözleri yaşadığı hayal kırıklığını gözler önüne sererken Serhat, “Özür dilerim Zeynep. Affet beni” diyerek pişmanlığını dile getiriyor.

 

SEZEN AKSU’DAN ‘EY AŞK’LA DUYGU DOLU ANLAR 

 

Sezen Aksu’nun 'Ey Aşk' eserinin eşlik ettiği fragmanda, Serhat ve Zeynep’in duygusal sahneleri izleyiciyi derinden etkileyecek. Aşkın, kırgınlığın ve vazgeçememenin iç içe geçtiği anlar yeni bölüme damga vuracak.

 

NGM imzalı Güller ve Günahlar, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

Kaynak: Hürriyet / Kelebek

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!