Mazhar Alanson'dan tepkilere cevap
Özkan Uğur’un vefatından 8 ay sonra Fuat Güner’le birlikte sahneye çıkan Mazhar Alanson, Aysun Aslan’ın konsere tepki gösterdiği iddiasına yanıt verdi.
MFÖ’nün usta ismi Özkan Uğur 8 Temmuz 2023’te yaşamını yitirmiş, Mazhar Alanson ve Fuat Güner can dostlarının vefatının ardından ilk kez 16 Mart’ta Bostancı’da konser vermişti.
Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan’ın ‘MF’ adıyla sahneye çıkan ikiliye “Biraz durun” diyerek tepki gösterdiği öne sürülmüştü.
Önceki gün Tarabya’da görüntülenen Alanson, sorulara şöyle yanıt verdi: “Aysun Hanım bize ‘Ben öyle söylemedim’ dedi. Biz o konseri Özkan’ı anmak amacıyla yaptık. Aysun Hanım da böyle bir cümle kurmadığını söyledi.”

ACISI GEÇMEDİ, GEÇMEYECEK
Mazhar Alanson, Özkan Uğur’un acısının halen taze olduğunu söyledi: “Gün içerisinde Özkan’ı kaç kere hatırladığımı tahmin edemezsiniz. Acısı hâlâ taze. Geçmedi, geçmeyecek de. Özkan çok neşeli, bülbül gibi bir insandı. Yokluğu bizi zorluyor.”
Kaynak: Hürriyet / Kelebek



Benzer Haberler
GÖKÇE VE ARAS YILDIRAN SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE EVLENDİ
ÖYKÜ GÜRMAN EKRANLARDA FIRTINA GİBİ ESİYOR!
'Çocuk ona kısmetmiş'
Güller ve Günahlar'da 2. sezon bomba gibi
Nilüfer: Bugünlere savaşarak geldim
SERDAR ORTAÇ’IN HARBiYE KONSERİNDE ELİF KAYA SÜRPRİZİ
YILMAZ TANER’DEN “DAHA 17” İTİRAFI: “GENÇ BİR HAYRAN KİTLEM OLUŞTU”
EMİR CAN İĞREK’TEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ KONSER!